Tutireceptek.hu fejléc

Karalábégaluska recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 zsenge karalábé
1 tojás
3-4 ek finomliszt
csipet törött fehér bors
1 gerezd fokhagyma lereszelve


Elkészítés:
A karalábét meghámozom, megmosom, és a reszelő durva részén lereszelem. A tojást a liszttel 2-3 ek vízzel és reszelt karalábéval tésztává keverem, majd sóval, borssal, és a fokhagymával ízesítem. A masszát kiskanállal a levesbe szaggatom. Újraforrástól még 10 percig főzöm.


A receptet beküldte: cirmesitompika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» A legegyszerűbb bögrés süti » Medvehagymaleves gerslivel » Gombás aprólékleves » Sajtkrémleves egyszerűen
» Padlizsánleves hidegen » Aszaltszilva-krémleves » Tökgombóc kapormártással » Fokhagymás sajtkrémleves
» Resztelt májleves » Frankfurti leves másképp » Galuska-levesbetét » Palóc leves másképpen
» Tejszínes földimogyoró-leves » Zöldborsó leves variáció » Palóc leves » Csirkés padlizsánleves


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.