Tutireceptek.hu fejléc

Karalábé krémleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 fej karalábé,
1 evőkanál olaj,
1 evőkanál liszt,
só.

Elkészítés:
A karalábét meghámozom, kockákra vágom és megfőzöm.
Ha kész áttöröm.
Világos rántást készítek és elvegyítem a főtt karalábéval.
Annyi főzőlével engedem fel, hogy krémlevest kapjak.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karalábés rakott hús » Cukkini bél krémleves » Sajtos zöldségkrémleves » Eperkrémleves
» Finom krémleves sütőtökből » Kagylókrémleves » Rizses krémleves » Karalábés csirke
» Bajoros sajtkrémleves » Ananászkrémleves » Sárgabarack krémleves » Sütőtök krémleves Zoli mód
» Karácsonyi borkrémleves » Karalábés húsosfazék » Rókagomba-krémleves » Magyaros karalábéleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.