Tutireceptek.hu fejléc

Eperkrémleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
40 dkg eper
7 dl tej
5 evőkanál cukor
3 dl tejszín
kevés liszt
csipetnyi fahéj

Elkészítés:
Az epret kevés vízben párold meg. A tejszínt a már megfőtt eperrel és a cukorral turmixold össze, majd főzd össze a tejjel és a kevés liszttel. Ízesítsd fahéjjal. Tedd hűtőbe, és, ha alaposan lehűlt, már tálalhatod is.


A receptet beküldte: Lolita63

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes eperkrémleves » Eperkrémleves mentával » Hideg eperkrémleves » Póréhagymaleves
» Görög krémes » Csiperke leves másképpen » Őszibarack krém leves » Zserbó F.N.A.
» Alföldi leves bográcsban. » Csirkés rizseshús » Tejfölös zöldbab leves » Szalonnás sütőtökleves
» Majorannás sárgarépaleves » Vörösboros csülökgulyás » Tejszínes karfiolleves » Tejszínes málnakrémleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.