| Kapros-tökös lecsó vackolt-tojással receptZöldséges ételek Hozzávalók: 1 nagyobb fej vöröshagyma 6 – 7 nagyobb zöldpaprika 50 dkg már megtisztított, kockára vágott zsenge tök 3 közepes paradicsom 1 nagy csokor kapor, apróra vágva Só Bors Zsír Személyenként 1 - 2 tojás Elkészítés: Hagyományos módon elkészítjük a lecsót, a paprikával együtt a lábasba tesszük a kockára vágott tököt is. A paradicsommal együtt hozzáadjuk a kaprot és a többi ízesítőt. Kb. 3 – 4 percig főzzük, majd merőkanállal kis gödröket – vackokat – alakítunk ki és egy-egy tojást beleütünk. Ekkor nagyobb lángra vesszük és addig főzzük, amíg a tojásfehérje megszilárdul. Nagyon mutatós, és finom. A receptet beküldte: csorieva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |