| Lecsóval töltött karaj receptEgytálételek Hozzávalók: 2 db paprika 2 db paradicsom só ételízesítő 2 fej hagymahagyma 1 tojás 1 kg karaj egészben olaj Elkészítés: A lecsót a szokott módon elkészítem, a végén 1 tojással sűrítem. A karajt egészben veszem, ha csontos, kicsontozom, félbe vagy négybe vágom lapjára, hogy lapos szeletet kapjak. Fűszerezem, fokhagymát szelek rá, fóliát terítek rá, majd beleklopfolom a fűszert. Megtöltöm a lecsóval, olajozott alufóliába tekerem. 150-180 fokon kb. 1 órát sütöm, majd leveszem a fóliát, és még kb. 30 percig pirítom. Szeletelve tálalom. Tanácsok: A lecsót nem kell pépesre főzni, ezért csak a sütés igényel sok időt. Elkészítési idő: 120 perc A receptet beküldte: Katalin1962 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |