Tutireceptek.hu fejléc

Kocsonyázott lecsó recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
30 dkg lecsó,
2 evőkanál zselatin,
1/2 dl víz.

Elkészítés:
A zselatint vízben beáztatom.
A natúr lecsót felfőzöm a vízben áztatott zselatinnal.
Formaedénybe öntöm és a hűtőben jól lehűtöm.
Az edényt néhány másodpercre meleg vízbe merítem és a kocsonyát egy tányérra csúsztatom.
Felületét főttojás karikákkal és szezonzöldségekkel díszítem.
Tálaláshoz tortaszerűen szeletelem.


A receptet beküldte: leti80

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tarhonyás-szalonnás lecsó » Cukkinis lecsó bográcsban » Cigány csirkés lecsó » Lecsóval töltött karaj
» Lecsós tarja szelet » Lecsó szójával » Cukkinis lecsó » Mediterrán lecsó
» Gombás-sajtos lecsó » Lecsós szelet a'la pemete » Quinoás lecsó » Lecsós csirke kuszkusszal
» Töklecsó » Lecsós csirkemáj2 » Francia zöldséges lecsó » Virslis lecsó (update 1)


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.