Tutireceptek.hu fejléc

Kocsonyázott lecsó recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
30 dkg lecsó,
2 evőkanál zselatin,
1/2 dl víz.

Elkészítés:
A zselatint vízben beáztatom.
A natúr lecsót felfőzöm a vízben áztatott zselatinnal.
Formaedénybe öntöm és a hűtőben jól lehűtöm.
Az edényt néhány másodpercre meleg vízbe merítem és a kocsonyát egy tányérra csúsztatom.
Felületét főttojás karikákkal és szezonzöldségekkel díszítem.
Tálaláshoz tortaszerűen szeletelem.


A receptet beküldte: leti80

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csodalecsó » Lecsós-túrós tészta » Lecsós csirkemell egytál » Cigány csirkés lecsó
» Kefires lecsó » Tojásos lecsó burgonyával » Tejfölös lecsós burgonya » Lecsós karfiolpaprikás
» Lecsós malac tarhonyával » Vargányás lecsó bográcsban » Lecsó - ww » Tökös lecsó Update1
» Cukkinis lecsó » Padlizsán-cukkíni lecsósan » Babos lecsó » Lecsós spagetti


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.