Tutireceptek.hu fejléc

Kocsonyázott lecsó recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
30 dkg lecsó,
2 evőkanál zselatin,
1/2 dl víz.

Elkészítés:
A zselatint vízben beáztatom.
A natúr lecsót felfőzöm a vízben áztatott zselatinnal.
Formaedénybe öntöm és a hűtőben jól lehűtöm.
Az edényt néhány másodpercre meleg vízbe merítem és a kocsonyát egy tányérra csúsztatom.
Felületét főttojás karikákkal és szezonzöldségekkel díszítem.
Tálaláshoz tortaszerűen szeletelem.


A receptet beküldte: leti80

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lecsós csülök » Lecsós csirke kuszkusszal » Lecsós szendvics » Tojásos lecsó
» Tarhonyáslecsó virslivel » Csirkemáj lecsósan » Töklecsó .. » Lecsó pörköltszafttal
» Virslis lecsó (update 1) » Lecsós csirkecomb » Padlizsános-lecsós csirke » Debreceni baboslecsó
» Mediterrán lecsó » Lecsóval töltött karaj » Lecsósszelet » Tökös- sörös lecsó


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.