Tutireceptek.hu fejléc

Baranyai töltött szűz recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 db szűzpecsenye
30 dkg darált hús
15 dkg füstölt szalonna

bors
fokhagyma

Elkészítés:
A szűzpecsenyét hosszában félig bevágjuk, majd kiklopfoljuk hogy egy nagy szeletet kapjunk.
A szalonnát apró kockára vágjuk,majd a darált hússal sóval borssal fokhagymával összekeverjük.
A masszát a hússzeletre kenjük összegöngyöljük és megtűzzük.
Egy tepsit kizsírozunk belefektetjük a húst amit még gyengén megsózunk.Kevés vizet öntve alá megsütjük.
Kis pihentetés után felszeleteljük ,zöldséges rizzsel,pecsenyelével meglocsolva tálaljuk


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött ostya 2. » Csirkés töltött padlizsán » Töltött tojástekercs » Túróval töltött alma
» Töltött sült kifli » Baranyai kókuszos » Hússal töltött cannelloni » Töltött karaj, másképpen
» Sonkás töltött tojás » Gyömölcsös töltött kifli » Töltött csillagtök » Túróval töltött paradicsom
» Vecsési töltött hús » Görög töltött paprika » Töltött ropogós pogácsák » Töltöttkáposzta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.