Tutireceptek.hu fejléc

Tárkonyos mártás recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 dl majonéz, 2 dl tejföl, 10 dkg tehéntúró, 1 teáskanál tárkonyos ecet, 1 evõkanál finomra vágott friss tárkonylevél, mokkáskanálnyi õrölt fehér bors, ugyanennyi só, kevés finomra vágott zöldpetrezselyem
A tehéntúrót villával áttörjük, belekeverjük a majonézbe, majd hozzáadjuk a többi alapanyagot is. Hûtve kínáljuk.

Elkészítés:
A tehéntúrót villával áttörjük, belekeverjük a majonézbe, majd hozzáadjuk a többi alapanyagot is. Hûtve kínáljuk.

Elkészítési idő: 15 perc

A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tárkonyos pulyka-raguleves » Tárkonyos májragu » Penne zöldmártással » Tárkonyos pulykaraguleves
» Szűzérme zöldborsmártással » Tárkonyos pulykaragu-leves » Tárkonyos zúzaragu leves » Hagymamártásban sült nyúl
» Tárkonyos csülökleves » Sült halfilé sajtmártásban » Rizsgombóc sajtmártással » Fokhagyma mártás
» Rebarbara mártás » Tárkonymártás » Húsgombóc citrommártással » Fokhagymamártás 2


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.