| Bárányrakottas receptHúsételek Hozzávalók: 4 szelet báránycomb, 1 sárgarépa, 1 burgonya, 1 fej kisebb hagyma, 1 teáskanál olívaolaj, 1 teáskanál szárított rozmaring, só, bors, friss rozmaringág, párolt zöldség. Elkészítés: Melegítsd elő a sütőt 180 fokra. Készítsd elő a kicsontozott báránycombot. Mindkét oldalán sózd és borsozd meg, majd helyezd őket a sütőlemezre. Felváltva rétegezd a bárányhúsra a hagyma-, répa és burgonyakarikákat. Legfelülre kerüljön burgonya, amit olajozz meg, majd ízesítsd sóval, borssal, és szórd meg egy kevés rozmaringgal. A kis kupacokat told a sütőbe 30 percre, amíg a bárány omlósra nem sül. Tálalás előtt csöpögtesd le, friss rozmaringággal és párolt zöldségekkel tálald. A receptet beküldte: CILUSKA Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |