Tutireceptek.hu fejléc

Húsvéti recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Nagy tubus majonéz, 3 dl tejföl, 1 húsleveskocka, 1 csomag étkezési zselatin, 4 főtt tojás, 2 csemegeuborka, 1 főtt sárgarépa, 10 dkg párizsi, 5-6 vékonyra szeletelt sonka, 3 virsli.

Elkészítés:
SONKÁS ALAGÚT

A tejfölt a majonézzel összekeverjük, a tojást, az uborkát, a sárgarépát, a párizsit kockára vágva hozzáadjuk. 1 dl vízben felfőzzük a leveskockát, feloldjuk benne a zselatint, amikor kissé lehűlt, a masszával összekeverjük. Őzgerinc formát folpackkal kibélelünk, és 3 szelet sonkát beleterítünk. A massza felét beleöntjük, hosszában ráfektetjük a virsliket, ráöntjük a maradék masszát, és betakarjuk 2 szelet sonkával. Hűtőben dermesztjük.


A receptet beküldte: julianna54

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Húsvéti töltött kalács » Húsvéti rántott sajt » Tojáslikőrös húsvéti torta » Húsvéti sonkás tekercs
» Húsvéti sárgatúró » Húsvéti jégkrém » Húsvéti sonkatorta » Húsvéti nyuszi süti
» Húsvéti koszorú másképpen » Húsvéti koszorú » Húsvéti sonkaleves » Húsvéti borkorcsolya
» Húsvéti (keksz)tojás » Húsvéti koktél » Ciprusi húsvéti leves » Húsvéti reggeli


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.