| Húsvéti receptHúsételek Hozzávalók: Nagy tubus majonéz, 3 dl tejföl, 1 húsleveskocka, 1 csomag étkezési zselatin, 4 főtt tojás, 2 csemegeuborka, 1 főtt sárgarépa, 10 dkg párizsi, 5-6 vékonyra szeletelt sonka, 3 virsli. Elkészítés: SONKÁS ALAGÚT A tejfölt a majonézzel összekeverjük, a tojást, az uborkát, a sárgarépát, a párizsit kockára vágva hozzáadjuk. 1 dl vízben felfőzzük a leveskockát, feloldjuk benne a zselatint, amikor kissé lehűlt, a masszával összekeverjük. Őzgerinc formát folpackkal kibélelünk, és 3 szelet sonkát beleterítünk. A massza felét beleöntjük, hosszában ráfektetjük a virsliket, ráöntjük a maradék masszát, és betakarjuk 2 szelet sonkával. Hűtőben dermesztjük. A receptet beküldte: julianna54 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |