| Húsvéti palacsinta receptNassok, sós finomságok Hozzávalók: 8 db sós palacsinta 25 dkg főtt sonka 1 ek liszt 4 dl tejföl 20 dkg gomba petrezselyem zöld só bors olaj 2 fej vöröshagyma Elkészítés: Aprítsuk fel a főtt sonkát, majd keverjük a tejföllel krémes masszává. Töltsük meg a palacsintákat ezzel a töltelékkel batyuszerűre. Közben pirítsuk meg a hagymát egy kevés olajon, adjuk hozzá a szeletelt gombát és a petrezselyem zöldet. Szórjuk meg liszttel, majd engedjük fel vízzel. Fűszerezzük meg, majd a maradék tejföllel keverjük össze és forraljuk fel. Rakjuk a batyukat kiolajozott tűzálló tálba, majd körítsük a mártással. Petrezselyem zölddel megszórva tálaljuk. A receptet beküldte: andi6020 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |