Tutireceptek.hu fejléc

Rántott harcsa recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1,5 kg harcsa
25 dkg zsemlemorzsa
25 dkg zsír
5 dkg liszt
4 db tojás


Elkészítés:
A halat megtisztítjuk, szeletekre vágjuk, megsózzuk és fél óráig hagyjuk állni.
Liszttel meghintjük, felvert tojásba majd morzsába forgatjuk és forró zsírban pirosra sütjük.
Még melegen tálaljuk.


A receptet beküldte: Hmv.

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rántott ponty hawaii módra » Juhtúros rántott hús » Zabpaníros rántotthús » Rántott alma
» Brokkolis tojásrántotta » Rántott Sárgarépa » Rántott zeller » Rukkolás-baconos rántotta
» Rántott hagyma » Hagymás tofurántotta » Rántott karfiolfasírt » Olasz rántotta
» Rántott rudacskák » Kirántott csülök » Rántott palacsinta » Betyáros rántott szelet


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.