Tutireceptek.hu fejléc

Rántott harcsa recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1,5 kg harcsa
25 dkg zsemlemorzsa
25 dkg zsír
5 dkg liszt
4 db tojás


Elkészítés:
A halat megtisztítjuk, szeletekre vágjuk, megsózzuk és fél óráig hagyjuk állni.
Liszttel meghintjük, felvert tojásba majd morzsába forgatjuk és forró zsírban pirosra sütjük.
Még melegen tálaljuk.


A receptet beküldte: Hmv.

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztás harcsa » Rántott kenőmájas » Tojás rántotta » Rántott szendvics 3.
» Fogyis rántott hus » Rántott gomba töltve » Fűszeres kirántott karaj » Rántott karaj tepsiben
» Rántott újhagyma » Dióval rántott csirkemell » Rántott csiga » Tárkonyos harcsa
» Betyáros rántott szelet » Rántott csirkeszív » Rántott zabpehely » Rántott sajt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.