Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás máj recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
70 dkg borjúmáj,
2 nagy fej hagyma,
3-4 gerezd fokhagyma,
fél csokor zöldpetrezselyem,
1 babérlevél,
1 ek paprika,
2 ek olivaolaj,
fél kk só.

Elkészítés:
A májat lehártyázom, kis darabokra vágom és elkeverem a zúzott fokhagymával. Apróra vágom a hagymát és a petrezselymet is, és a babérlevéllel együtt olajon mérsékelt tűzön párolom. Mikor a hagyma megpuhult, megsózom a májat és a paprikával együtt a lábasba dobom és erős tűzön öt perc alatt megpárolom.

Tanácsok:
Burgonyával tálalom.


A receptet beküldte: leti80


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lilahagymasaláta » Újhagymás-retek-saláta » Fokhagymás sült oldalas » Fokhagymás nyúlcomb
» Fokhagymás hátszín » "Hagymás pizza" » Hagymás diós karfiolrizs » Fokhagymás rántott hús
» Hagymás virslisaláta » Fokhagymás bagett » Fokhagymás sertésmáj 2 » Lilahagymás sajtkrém
» Fokhagymás házi sajt » Rakott hagymás burgonya » Finom hagymás pogácsa » Fokhagymás marhapörkölt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.