Tutireceptek.hu fejléc

Rakott hagymás burgonya recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
60 dkg újburgonya
3 fej vöröshagyma
15 dkg reszelt sajt

bors
pirospaprika
2 evőkanál olaj

Elkészítés:
A hagymát tisztítás után vágjuk vékony karikákra. Olajon megpirítjuk, majd felöntjük vízzel, sózzuk, borsozzuk, pirospaprikával fűszerezzük. A burgonyát alaposan megmossuk( az újburgonyát még hámoznunk sem kell). Megfőzzük, majd ha eléggé kihűlt felkarikázzuk és egy rétegben tepsibe rakjuk, majd rátesszük a fűszeres hagymát erre pedig még egy réteg főtt krumplit. A tetejét megszórjuk reszelt sajttal,sütőben, aranybarnára sütjük. Kb. 15 perc.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás brokkolisaláta » Sajtos burgonyaleves » Zöldhagymás karalábéleves » Bárányrakottas
» Burgonyalepény » Burgonya alufóliában » Francia rakott burgonya » Hagymásrostélyos máshogy
» Húsos burgonyarétes » Fokhagymás máj » Vegetáriánus rakott kel » Mustáros-hagymás csirke
» Hagymás tofurántotta » Rakott spagetti » Mediterrán rakottas » Nápolyi burgonyaleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.