Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás virslisaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
sertésvirsli
vöröshagyma
majonéz
tejföl
mustár

bors
cukor

Elkészítés:
Ahány személyre készül, annyi pár virslit és annyiszor fél fej hagymát számítok. A virslit megfőzöm, a hagymát megpucolom és felaprítom.
A majonézből és a tejfölből sűrű mártást készítek, sózom, borsozom, egy csipet cukrot szórok bele, majd jöhet a karikára vágott virsli és az aprított hagyma. Alaposan összeforgatom, majd lefedve behűtöm tálalásig, hogy az ízek összeérjenek. Friss kenyeret adok mellé.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hagymás pite » Medvehagymás saláta » Frankfurti virslisaláta » Hagymás máj
» Hagymás-krumplis lepény » Fokhagymás sült lapocka » Gombás virslisaláta » Medvehagymás pogácsa II.
» Újhagymás tonhalkrém » Fokhagymás halfilé » Hagymás camembert krém » Lilahagymás pogácsa 2.
» Tepsis hagymás krumpli » Fokhagymás busa » Fokhagymaszósz » Hagymás-dinnyés csirke


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.