| Grillezett kecskesajt medvehagymapestos metélttel receptVegetáriánus ételek Hozzávalók: 1 csokor medvehagyma só tészta (3 tojásból gyúrt, tojásonként 10 dkg liszttel, vékonyra nyújtott, fél centisre metélt, zubogó vízben pár perc alatt kifőzött friss tészta, vagy zacskós bolti metélt) 4 szelet (1 cm) grill kecskesajt só bors olívaolaj Elkészítés: A medvehagyma szárát letépem, a leveleket sóval, borssal, 1,5 dl olívaolajjal aprítógépben összeturmixolom. Mehet bele fenyőmag is, de nem kötelező. A pestót a frissen kifőtt tésztával összeforgatom. Nem biztos, hogy kell az egész, ami marad, lefedve eláll a hűtüben pár napig, pirítóssal isteni. A sajtot grillserpenyőben vagy kerti grillen csíkosra sütjük, kis só és bors jöhet rá, majd a pestós tésztával tálaljuk. A receptet beküldte: mese Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |