| Sült kecskesajt receptVegetáriánus ételek Hozzávalók: 35 dkg kecskesajt 2 tojás 1 fej saláta 15 dkg liszt 4 dl olaj 4 evőkanál méz Az öntethez: 1 dl szezámolaj 0,5 dl almaecet 1 dl akácméz Elkészítés: A hasábokra vágott kecskesajtot megforgatjuk tisztben, tojásban, majd ismét tisztben. Az olajat a mézzel elkeverjük, a sütéshez felforrósítjuk úgy, hogy ne égjen a méz. Beletesszük a hasábokat. Sütés közben a méz rátapad a sajtra, és karamellizálódik. Ha kész, lecsepegtetjük, és a salátaleveleken tálaljuk. A szezámolajat elkeverjük az ecettel és a mézzel, és meglocsoljuk vele a sajtot. A receptet beküldte: syria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |