Tutireceptek.hu fejléc

Kecskesajt rántva recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
Házi kecskesajt -lehetőleg
3 szelet kenyér
Bazsalikom
Oregano
Bors
3 tojás

Liszt
Szezámmag
Zsemlemorzsa

Elkészítés:
A kecskesajtot egy órára kenyérszeletek közé tesszük, felszívja a sajt levét. Utána szeleteljük a sajtot, fűszerezzük, panírozzuk. A zsmelemorzsába szezámmagot is tegyünk.
Köretnek hasábburi ajánlott.

Elkészítési idő: 25 perc

A receptet beküldte: Cucicsillag


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sütőtök rántva » Sajtos darált hús rántva » Kecskesajtos tekercs » Juhtúrós halfilé rántva
» Sajtos csirkemell rántva » Darált hús rántva » Tojás rántva, feltétnek » Töltött gombafejek rántva
» Zöldfűszeres kecskesajt » Kecskesajtos kifli » Kelkáposztatekercs rántva » Paradicsom rántva
» Kecskesajtos felfújt UD2 » Kecskesajtos pulykasaláta » Karfiol rántva » Békacomb rántva


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.