Tutireceptek.hu fejléc

Böllér karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1.5 kg csontnélküli karaj
1 véres hurka
1 májas hurka
1 szál kolbász sütnivaló
só bors

Elkészítés:
A karajt mintha szeletelnénk de nem végig csak mélyen bevágjuk.Sózzuk,borsozzuk. A hurákat és a kolbászt meg hámozzuk, és mindegyikből egy kis darabot a nyilásokba teszünk felváltva, alufóliát megolajozunk, és a töltött karajt rá helyezzük,
tepsibe tesszük és kislángon másfél órát sütjük.
Majd ha kibonjuk és látjuk, hogy nem piros rá piritunk egy kicsit.Amikor kissé meghült akkor sréen felszeleteljük. Bármilyen körettel, és salátával tálaljuk.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sárgabarackos sertéskaraj » Olasz sertéskaraj » Karaj mustármártásban » Karaj Dávid király módra
» Bőrös sertéskaraj sütve. » Tepsis karaj » Mustáros karajpecsenye » Szabolcsi karaj
» Karajba zárt csülök » Pikáns karaj » Rozmaringos sült karaj » Ananászos rakott karaj
» Tepsiben sült sajtos karaj » Karajbatyu » Makói karaj » Lecsós karaj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.