| Zöldséges-gombás töltelék receptZöldséges ételek Hozzávalók: 1 nagy fej vöröshagyma 4 gerezd fokhagyma zsír vagy olaj 1 kg fagyasztott vagy friss vegyes zöldség 1 kis ü szeletelt csiperkegomba vagy friss gomba petrezselyem 6 db zsemle 6 db tojás ételízesítő, majoranna, borsikafű, fekete bors, kurkuma Elkészítés: A hagymákat kockákra vágjuk, zsiradékon megpirítjuk. Hozzáadjuk a zöldségeket, megpároljuk. A zsemléket vízbe áztatjuk, kinyomkodjuk. Hozzáadjuk a tojásokat, gombát, apróra vágott petrezselymet, fűszereket, végül a párolt zöldségekkel óvatosan összekeverjük. Zsiradékkal kikent sütőformában megsütjük. sütési hőfok: 190°C Mi párolt káposztával ettük, de lehet főzelékre feltétként vagy hús mellé köretként is fogyasztani. A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |