| Karaj sütve receptHúsételek Hozzávalók: Kb. 80dkg karaj Kínai 5 fűszerkeverék 6-8-10-12 gerezd fokhagyma (ízlés szerint) Só Bors Elkészítés: A karajt jól tűzdeljük meg fokhagymával. Utána kenjük be sóval,egy kevés borssal(ízlés szerint), és végül kínai 5 fűszerkeverékkel. Tegyünk alufóliát egy tepsire, helyezzük a fóliára a húst. Süssük Kb.120-130 fokon 45 percet. Majd süssük újabb 45 percig kb. 240 fokon. Kész is van,ennyi. Tanácsok: Comb és tarja is jó az elkészítéséhez,azokat próbáltam, talán a karaj volt a legjobb. Mikor elkészül,kívül egy barna kéreg sül rá,a kínai fűszertől,belül puha fokhagymás íze van. Elkészítési idő: 110 perc A receptet beküldte: messzi idegen Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |