Tutireceptek.hu fejléc

Gombás hagymaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
vöröshagyma
fokhagyma
gomba
olaj, vaj

tbors
húsleves alaplé vagy víz
tejszín
sonka

Elkészítés:
A vöröshagymát felkarikázzuk, a fokhagymát és a gombát szeletekre vágjuk, sózzuk borsozzuk és olaj vaj keverékén megpároljuk.
Ha puha, felengedjük az alaplével, ízesítjük, belekeverjük a tejszínt és felforraljuk.

A tányérba rakjuk az apró kockára vágott sonkát, majd rámerjük a forró levest.


A receptet beküldte: andi6020


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás rizottó » Gombás töltött kifli » Gombás spárga » Tárkonyos hagymaleves
» Gombás-kolbászos tészta » Sáfrányos hagymaleves » Spenótos-gombás tészta » Gombás-tejfölös hús
» Svéd gombasaláta » Sajtos-gombás rakott hús » Sonkás-gombás batyu » Gombás halpaprikás
» Gombás csirkevagdalt » Gombás marhahúsos tészta » Laskagombás tarja » Zabpelyhes póréhagymaleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.