| Gombás halpaprikás receptHalas ételek Hozzávalók: 60 dkg filézett ponty egy fej vöröshagyma 10 dkg füstölt szalonna pirosparika só, zöldpaprika paradicsom 15 dkg gomba tejföl egy halászlékocka erõspaprika ízlés szerint. Elkészítés: A füstölt szalonnát kockákra vágva kiolvasztjuk és benne a finomra vágott vöröshagymát világossárgára lankasztjuk. Utána beletesszük a szeletekre vágott gombát, majd pirospaprikával megszórjuk és a zöldpaprikát, paradicsomot felvágva hozzáadjuk. Ezután a csíkokra vágott haléfiléket beletesszük és kevés halászlével (kevés vízzel) felengedjük. Sózzuk, majd tetszés szerint tejföl hozzáadásával készre fõzzük. A receptet beküldte: kiara25 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |