| Gombás, csirkemelles székely káposzta receptEgytálételek Hozzávalók: 1.5 kg savanyú káposzta 60 dkg hagyma / én sok hagymával szeretem!/ 25 dkg gomba 70 dkg csirkemell 10 dkg füstölt kolbász 2 húsleves kocka pici olaj fűszerek ízlés szerint ! Elkészítés: pici olajon a hagymát összevágva megfonnyasztom, ráteszem a kockára vágott csirkehúst , fehéredésig sütöm , aztán rá a gombát, a pici karikára vágott kolbászt , a fűszereket és a húsleves kockákat !Kevés vízzel előfőzöm egy kicsit , aztán ráteszem a kiöblített savanyú káposztát és nagyon kis lángon főzöm kb 50 percig , közben öntöttem rá egy kevés paradicsommal kevert vizet !! Nagyon finom lett ! Ha jön vendég akkor a sütőben melegítem , elsimítok rajta egy kanál tejfölt és megszórom egy kevéske reszelt sajttal !! Tanácsok: Ebből a mennyiségből 8- 10 adag lesz !!!Sok !! Elkészítési idő: 80 perc Kalóriatartalom: 2100 kcal A receptet beküldte: Kuvaszka Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |