| Gombaragus karaj receptHúsételek Hozzávalók: 8 szelet sertéskaraj, 20 dkg gomba , 4 tojás , 1 fej vöröshagyma , 1 zöldpaprika, 2 evőkanál liszt, 3 evőkanál olaj, só , pirospaprika, bors , zöldpetrezselyem, Elkészítés: A kiklopfolt, sózott, borsozott hússzeleteket csipetnyi pirospaprikával elkevert lisztbe forgatjuk, olajon megsütjük, majd egy edényben melegen tartjuk. A visszamaradt olajon az apróra vágott hagymát megfonnyasztjuk, majd a tűzről levéve késhegynyi pirospaprikával összekeverjük. Ezután a megtisztított, felszeletelt gombát és zöldpaprikát beletesszük, megsózzuk, és egy fél dl vizet aláöntve puhára pároljuk, végül zsírjára sütjük. Megszórjuk a felaprított zöldpetrezselyemmel, és a felvert tojásokat ráöntve addig sütjük, míg rántotta keménységű nem lesz. Az elkészült ragut a melegen tartott hússzeletekre simítjuk. A receptet beküldte: badonyimariaeva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |