| Karajtekercs 2 receptHúsételek Hozzávalók: 1 kg vagy másfélkg karaj 20 dkg sonka rozmaring, 4-5 db tojás 1 db vöröshagyma 1 db paradicsompaprika 10 dkg átpaszirozott spenót 2 gerezd fokhagyma olaj, bors,füszerek Elkészítés: A karajt kicsontozzuk és hósszába elvágjuk, de vigyázva nem végig, hogy egy nagyobb tégla alakú húst kapjunk,fóliát teszünk rá és kissé kiklopfoljuk,sózzuk borsozzuk, füszerezzük, erre helyezzük rá a sonka szeleteket /esetleg bacon szalonnát is tehetünk közé/.A hagymát megdinszteljük és a tojásokból rántottát készitünk,és a sonkára teritjük,az átpaszirozott fokhagymás spenotot is rákenjük,majd kockára vágjuk a paradicsompaprikát,és a hús közepébe szorjuk, és ovatossan fel tekerjük mint a bejglit. Egy nagy alufóliát beolajozunk és a húst ráhelyezzük és betekerjük jó szorossan. Tepsibe helyezzük öntünk alá egy kis vizet és szép lassú lángon 1 órát sütjük. majd ki tekerjük a fólitát és meg piritjuk. Ha langyosra hült ferdén szeleteljük.Bármilyen körettel tálaljuk Tanácsok: Nagyon mutatós finom A receptet beküldte: gevi1931 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |