Tutireceptek.hu fejléc

Fügés sertéskaraj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
személyenként 2 szelet karaj
friss füge
sárgabarack
só, bors
2-3 evőkanál olaj
5 dkg vaj
3-4 evőkanál fügelikőr vagy barackpálinka
barnacukor
szerecsendió

Elkészítés:
A karajokat kiverjük, sózzuk, borsozzuk. Lisztbe forgatjuk és olajozott serpenyőben elősütjük.
A szeleteket tűzálló tálba tesszük, leöntjük pálinkával, alufóliával letakarjuk és sütőben puhára pároljuk.
Rárakjuk a félbevágott fügét és sárgabarackot, szerecsendiót reszelünk rá, megszórjuk barnacukorral és 10 percre visszatoljuk a sütőbe.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Friss fügesaláta » Sertéskaraj gazdagon.... » Diós-fügés rétes » Sertéskaraj töltve
» Göngyölt sertéskaraj » Fügés Cézár-saláta » Sárgabarackos sertéskaraj » Sertéskaraj brokkolival
» Sonkás-zsályás sertéskaraj » Fügés kuglóf » Mézes sertéskaraj » Sertéskaraj Erdészné módra
» Karajcsíkok fügés raguval » Sertéskaraj hagymaszósszal » Sertéskaraj pásztor módra » Fügeszalámi


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.