| Göngyölt sertéskaraj receptEgytálételek Hozzávalók: 60 dkg csontozott karaj 5 dkg bacon szalonna 10 dkg hagyma 10 dkg gomba 10 dkg csemege uborka só bors olaj 3 ek. liszt 1 dl tejföl 3 dl húsleves (kockából) 1 ek. mustár Elkészítés: A húst kicsit kiklopfoljuk. A hagymát felaprítjuk, a szalonnát csíkokra vágjuk, majd a hagymával megpirítjuk. Az uborkát és a gombát felszeleteljük, majd a szalonnára tesszük, sózzuk, és borsozzuk. Amikor a zöldségek is megpirultak, a ragut a húsra tesszük, majd feltekerjük, és megtűzzük. lisztbe hempergetjük, majd olajon megsütjük. Amikor kész, kivesszük a húst, és az olajba tesszük a mustárt és a lisztet, megpirítjuk, hozzáöntjük a húslevest, majd a hústekercseket visszatesszük. Lassan forraljuk, belekeverjük a tejfölt, és besűrítjük. Rizzsel tálaljuk. A receptet beküldte: access Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |