| Gomba pasteda receptZöldséges ételek Hozzávalók: 50 gr vaj, 2 hagyma aprora, 2 ek gombalevespor, 1,5 pohar(2 dl-es p.)tejszin, 750 gr gomba nagyra vagva, 4 felvert tojas, 250 gr turo, so, bors, a forma merete 17x24 Elkészítés: elomelegitjuk a sutot kozepes melegre,a vajban megdinszteljuk a hagymat ,hozzaadjuk a gombat es nem tul puhara paroljuk, felre tesszuk hulni.A tojasba belekeverjuk a levesport(ez olyan ami egy kicsit surit,szerintem lehet helyettesiteni kemenyitovel vagy liszttel),belekeverjuk a gombat es kikent tepsiben 45 percig sutjuk. Tanácsok: a turo tejfolos turo fele, a lenyeg, hogy ne legyen szaraz. A receptet beküldte: kumameya Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |