| Parajkrokett gombával receptZöldséges ételek Hozzávalók: 20 dkg gomba 2 evőkanál olaj 1 csomag mirelit parajkrém 1 evőkanál finomra vágott petrezselyem 1 kiskanál vöröshagymakrém 2 tejbe áztatott zsemle 1 tojás kevés zsemlemorzsa só, őrölt bors ízlés szerint olaj a kisütéshez Elkészítés: A parajt szitán hagyjuk felengedni, hogy a leve lecsuroghasson. A vékony szeletekre vágott gombát olajban 5 percig pároljuk. A parajhoz adjuk az alaposan kinyomkodott zsemlét, a gombát, a fűszereket, a tojást, végül annyi zsemlemorzsát, hogy lapos pogácsákat tudjunk formálni, amiket olajban ropogósra sütünk. A receptet beküldte: syria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |