| Sonkás-gombás Tortilla receptEgytálételek Hozzávalók: 20 dkg pirított gomba, 30 dkg kockára vágott sonka, 3 db tojás, 8 dl tej, 30 dkg kukoricaliszt, sajt, só, bors, más fűszerek (ízlés szerint). Elkészítés: A tojásokat a tejjel, a kukoricaliszttel és a sóval összekeverjük, palacsintasütőben 4-5mm vastagságú lepényeket sütünk. A sonkát és a gombát feldaraboljuk, ezt követően a besamell mártással összekeverjük, majd egybemelegítjük. A lepényeket félbehajtjuk és megtöltjük a töltelékkel, a tetejét megkenjük mártással. Reszelt sajtot szórunk a tetejére, majd forró sütőben arany barnára sütjük. Jó étvágyat kívánunk hozzá! A receptet beküldte: tinendo Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |