| Gombavagdalt receptEgytálételek Hozzávalók: 50 dkg darát sertés vagy csirkehús 2 db zsemle 2 tojás 1/2 fej reszelt vöröshagyma só, bors egy kávéskanál mustár egy kávéskanál pirospaprika 25 dkg gomba Elkészítés: A darált húst eldolgozzuk 2 db vízbe áztatott zsemlével, 2 tojással, a hagymával, sóval, borssal, mustárral, pirospaprikával és a 25 dkg tisztított, fiomra vágott és előzőleg már fonnyaszott gombával. Egy őzgerincformát kivajazunk,vékonyan meghintjük zsemlemorzsával és megtöltjülk a húspéppel. Előmelegített sütőben kb. 40 percig sütjük. Elkészítési idő: 50 perc Kalóriatartalom: 347 kcal Szénhidráttartalom: 17.9 gramm Zsírtartalom: 13.6 gramm A receptet beküldte: Anetta Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |