| Frankfurti leves (vegan) receptLevesek Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta 3 db krumpli olaj 1 db vöröshagyma 4 gerezd fokhagyma 1 nagy doboz növényi tejföl 2 ek. liszt só, vegamix majoranna őrölt köménymag bors szójavirsli (elhagyható) Elkészítés: Az apróra vágott vöröshagymát olajon megdinszteljük, közben hozzáadjuk a préselt fokhagymát. Felöntjük vízzel, és beletesszük a csíkokra vágott kelkáposztát, a felkockázott krumplit. Sózzuk, borsozzuk, mehet bele vegamix, majoranna, őrölt köménymag. Ezután, ha szeretnénk, beletehetjük a felkarikázott szójavirslit. Ha megpuhultak a zöldségek, behabarjuk a levest. Pár percig még főzzük, ha kell fűszerezzük. A receptet beküldte: Winter Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |