Tutireceptek.hu fejléc

Görög fetás leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
burgonya
póréhagyma
édeskömény
citromhéj
szegfűbors
zöldségleves alaplé
feta sajt

Elkészítés:
Felkockázunk 10 dkg megtisztított burgonyát. Csíkokra vágunk 15-15 dkg póréhagymát és édeskömény gumót. 1 teáskanál reszelt citromhéjjal és 1 teáskanál szétnyomkodott szegfűborssal együtt 3 dl zöldséglevesben félpuhára pároljuk, majd ízesítjük. Hozzáadunk 5 dkg kis kockára vágott feta sajtot, majd aprított snidlinggel megszórva tálaljuk.

Tanácsok:
További recepteket a naplómban olvashattok. :-)


A receptet beküldte: Pné Veronika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szárnyasgaluska leves » Bableves burgonyagombóccal » Gombás hagymaleves » Kókuszleves
» Gulyásleves csipetkével » Jégbe hűtött almaleves » Hagymakrém leves » Mazsola leves 1.
» Krémleves karfiolból » Fokhagymás sajtkrémleves » Tejszínes gombaleves » Gombakrémleves
» Tejfölös-kapros gombaleves » Nyers zöldségleves » Tökös fejtett bableves » Lencseleves ...


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.