| Joghurtos barack leves receptLevesek Hozzávalók: 450 gr - os natur joghurt 1 kg őszibarack cukor liszt kevés citromhéja 1 vaniliáscukor csipet só Elkészítés: A barackból négyszemet félre teszek a többit meghámozzom felkockázom felengedem annyi vízzel hogy ellepje cukorral ízesíttem hozzáadom a citromhéjját csipet sót és puhára főzzöm. (Míg fő meghámozzom a maradék barackot is felkockázzom .) Mikor puhára főtt botmixerrel simára dolgozzom. Jooghurtot kikavarom kettő kanál liszttel csomómentesre a főtt barackléből kanalazzok hozzá(ne csomósodjon össze mikor hozzáőntöm) majd hozzáöntöm a krémesített barack alápléhez ,felfőzzöm az összekockázott barackot is hozzáadom ,pár percig főzzöm egy vaniliás cukrot adok még hozzá. Tanácsok: Lehűtve hidegen tálalom. Elkészítési idő: 40 perc A receptet beküldte: Almuska60 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |