| Frankfurti leves-fincsi receptHozzávalók: 1 ek. etolaj, 20 dkg kelkaposzta, 15 dkg burgonya, 2 dkg liszt, 5 dkg sargarepa, 2 dkg gyoker, 2 dkg voroshagyma, 1 gerezd fokhagyma, 1 dl tejfol, 10 dkg virsli, vegeta, so, bors, pirospaprika, majoranna Elkészítés: A finomra vagott voroshagymat az olajban uvegesre piritjuk. Hozzaadjuk a meteltre vagott zoldseget, kelkaposztat, vizzel felengedjuk, es felpuhara paroljuk. Belerakjuk a kis kockakra vagott burgonyat, fuszerezzuk, pirospaprikaval megszorjuk, es puhara fozzuk. Liszttel, tejfollel behabarjuk es forron talaljuk. A karikara vagott es megpiritott virslit a tanyerokba rakjuk. A receptet beküldte: marcipanbaba 34 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |