| Light frankfurti saláta receptSaláták, öntetek Hozzávalók: • 4 db baromfivirsli • egy darab édesebb alma (pl. jonagold) • 10 dkg főtt burgonya • 5 dkg kínai kel • egy fej vöröshagyma (vagy póréhagyma) • 1 deci natúr joghurt • 1 kiskanál light majonéz • petrezselyem • citromlé • édesítő • tengeri só • fehér bors • édesítőszer (ha szükséges) Elkészítés: Light frankfurti saláta - de - Nõk Lapja Cafe 2007.06.27 Hozzávalók: • 4 db baromfivirsli • egy darab édesebb alma (pl. jonagold) • 10 dkg főtt burgonya • 5 dkg kínai kel • egy fej vöröshagyma (vagy póréhagyma) • 1 deci natúr joghurt • 1 kiskanál light majonéz • petrezselyem • citromlé • édesítő • tengeri só • fehér bors • édesítőszer (ha szükséges) Elkészítés: Főzd meg a virslit, és vágd fel karikákra. Az almát és a főtt burgonyát szeld fel kisebb kockákra, a vöröshagymát reszeld le, a kínai kelt vágd fel csíkokra. A joghurtot keverd össze a vöröshagymával, a majonézzel, ízesítsd ízlés szerint sóval, borssal, pár csepp citromlével, szórd meg kevés petrezselyemmel, és öntsd rá a salátára. A receptet beküldte: Krysty Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |