| Frankfúrti leveske receptLevesek Hozzávalók: kelkáposzta krumpli virsli só őrölt kömény őrölt bors majoranna olaj + liszt vöröshagyma (lehet krém is) fokhagyma (lehet krém is) pirospaprika Elkészítés: A feldarabolt kelkáposztát, és a kockára vágott krumplit egyszerre teszem fel főni annyi vízbe, amennyi levest szeretnék főzni. Amikor felfőtt, belerakom a virslit, majd befűszerezem (só, kömény, bors és majoranna, ízlés szerint). Amikor megfőtt a káposzta és a krumpli, rántást teszek rá (olaj + liszt + fokhagyma + vöröshagyma + pirospaprika), főzöm 5 percig, majd beleteszek egy pohár tejfölt. Ha felfőtt, kész is van. Elkészítési idő: 60 perc A receptet beküldte: Hisztikirálynő Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |