Tutireceptek.hu fejléc

Forró eper hideg pezsgőben recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
10 dkg cukor
8 dl száraz pezsgő
50 dkg eper
babapiskóta
mentalevél

Elkészítés:
Az epret kicsumázzuk,megmossuk és félbe vágjuk.Forró serpenyőben a cukrot megolvasztjuk.a pezsgő felét a cukorhoz adjuk.Az epret a pezsgős cukorhoz keverjük,és felforrósítjuk.A forró epret kelyhekbe szedjük és felöntjük a maradék behűtött pezsgővel.
Mentalevéllel díszítjük és babapiskótával kínáljuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hideg krémpuncs » Hideg grízfelfújt » Hideg banánkrém leves... » Töltött csülök hidegen
» Hideg zöldségkrémleves » Hideg krémleves » Gyümölcsös forró müzli » Ribizke lekvár hidegen
» Hideg meggyleves mentával » Hideg szilvakrémleves » őzgerinces hidegtál » Hideg eperleves 2.
» Hideg hústál » Sajtleves hideg napokra... » Hideg joghurtleves » Hideg krémes


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.