| Hideg joghurtleves receptLevesek Hozzávalók: 25 dkg salátauborka, 2 gerezd fokhagyma, 4 doboz joghurt, 4 evőkanál olaj, só, fehér bors Elkészítés: A megmosott,meghámozott salátauborkát vágjuk vékony hasábokra.A fokhagymagerezddel kenjük be a tál belsejét,majd azt vágjuk finomra.Tegyük a tálba az uborkát,a fokhagymát és öntsük rá a jól lehűtött joghurtot és az olajat.Sóval és borssal ízesítjük.Keverjük össze,és kb. 30 percig lefedve tegyük a hűtőszekrénybe. Tanácsok: Igen finom,amikor őrölt mandulát olajjal elkeverve teszünk még a levesbe. Elkészítési idő: 20 perc A receptet beküldte: esztella100 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |