| őzgerinces hidegtál receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 1db zöldpaprika 20dkg párizsi apróra vágni 1 lila hagyma (ha nincs jó a vörös is ) 1db főtt tojásapróra vágni kevés só zöldség zöldje apróra összevagdalni 2,5dl tejföl 1 közepes tubus majonéz fehér bors 1 kávéskanál mustár Elkészítés: 2,5 vízbe fél leveskockát forralni és ebbe 1 25g-os zselatint keverni összekeverni a hozávalókat külön a száraz és a nedves részeket majd egybe vegyíteni a zselatin ha kicsit kihült beletenni a kapott masszába az őzgerincet gépsonkával kibélelni (15-20 dkg)és a kapott masszát beletenni és a tetejére is tehetünk gépsonkát A receptet beküldte: vikike1980 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |