Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás hal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
- 6 vastag szelet tisztított hal
- só
- 1 dl mustárolaj vagy egyéb növényi olaj - 1 csipet sáfrány
- 2 dl borecet
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 tcs. apróra vágott vöröshagyma
- 2 csípős zöldpaprika karkára vágva
- 1 dl meleg víz

Elkészítés:
Sózzuk meg a halat.
Keverjük el a hagymaféléket a keverőben és öntsük teflontepsibe.
Adjuk hozzá az olajat és a halszeleteket. Lassú tűzön pirítsuk 8 percig.
Ezután adjuk hozzá a megmaradt hozzávalókat. Fedjük le az edényt és pároljuk puhára a halszeleteket.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: nefis


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás vaddisznótokány » Fokhagymás csirkecombok » Fokhagymás krumplileves » Csípős fokhagymás pecsenye
» Fokhagymás csirkemáj sütve » Fokhagymás-kapros halfilé » Libacomb fokhagymásan » Fokhagymás máj
» Fokhagymás csirkecomb » Fokhagymás tört burgonya » Fokhagymás sült oldalas » Fokhagymás garnéla
» Brokkoli fokhagymás vajban » Fokhagymás Graham kenyér » Fokhagymás padlizsán bartá » Fokhagymás sült krumpli


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.