| Fahejas Sult alma zsirmentes "kremsajttal" receptSütemények, édességek Hozzávalók: -egy alma, -edesito, -2 evoknal zsirmentes "kremsajt", -fahej, -keves viz Elkészítés: az almat vekony cikkelyekre vagom es beleteszem teflon serpenyoben es kozepes fokon sutom(nem kell ala se margarin se vaj), mikozben sul az alma azert kevergetni kell, keves vizzel osszekeverem a fahejat, es zsirmentes kremsajtot( most ne a sos normalis kremsajtra gondoljatok, ez a "sajt" nem sos, marka nevet nem irhatok, ha valikinek ez segit egy kelet amerikai varosrol kapta a nevet, ilyen cimu film is van..)ha valaki nem tudna csak irjatok emailt nekem ott megmondom!!) ezeket mind osszekeverem nem fontos de lehet beletenni egy kis edesitot, habar az alma is eleg edes altalban, amikor az alma felig megsult ezt a kevereket hozzaontom.Kb meg par percig ossze "sutom" es aztan tanyerra tenni es kar mar leht is enni de hidegen lehutve is nagyon finom Tanácsok: ezt a receptet kilehet meg egesziteni eperrel vagy akarmilyen gyumivel:)nagyon finom:)) Elkészítési idő: 15 perc Kalóriatartalom: 100 kcal A receptet beküldte: Lilcsi Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |