| Fahéjas habcsók receptSütemények, édességek Hozzávalók: Habcsók alap: 4 tojásfehérje csipet só 150 gr porcukor Fahéjas habcsók: 1 adag habcsókalapmassza 1 evőkanál ételkeményítő 1 cs.vaníliáscukor 1 teáskanál őrölt fahéj Elkészítés: Alap:A tojásfehérjét elkeverjük a sóval és habbá verjük.Hozzáadjuk az átszitált porcukrot és nagyon kemény habbá verjük. Az ételkeményítőt a vaníliáscukrot és a fahéjat a habcsókmasszába forgatjuk.A masszát csillagvégű nyomózsákba töltjük és sütőpapírral bélelt sütőlemezre halmokat nyomunk. belőle.Előmelegített sütőben 160 fokon kb 20 percig sütjük.Ízlés szerint a tetejét is megszórhatjuk fahéjjal. A receptet beküldte: ronka Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |