Tutireceptek.hu fejléc

Fahéjas habcsók recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
Habcsók alap:
4 tojásfehérje
csipet só
150 gr porcukor

Fahéjas habcsók:
1 adag habcsókalapmassza
1 evőkanál ételkeményítő
1 cs.vaníliáscukor
1 teáskanál őrölt fahéj

Elkészítés:
Alap:A tojásfehérjét elkeverjük a sóval és habbá verjük.Hozzáadjuk az átszitált porcukrot és nagyon kemény habbá verjük.

Az ételkeményítőt a vaníliáscukrot és a fahéjat a habcsókmasszába forgatjuk.A masszát csillagvégű nyomózsákba töltjük és sütőpapírral bélelt sütőlemezre halmokat nyomunk. belőle.Előmelegített sütőben 160 fokon kb 20 percig sütjük.Ízlés szerint a tetejét is megszórhatjuk fahéjjal.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fahéjas töltött fánk » Fahéjas almafánk » Fahéjas csigák » Fahéjas palacsinta
» Fahéjas-nutellás torta » Fahéjas, almás csiga » Fahéjas császármorzsa » Fahéjas korongok
» Fahéjas madártej » Fahéjas golyó » Fahéjas almagombóc » Fahéjas perecek
» Fahéjas banánkenyér » Bögrés fahéjas almafánk » Fahéjas csokikockák » Fahéjas muffin


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.