Tutireceptek.hu fejléc

Erdélyi túrófánk recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
25 dkg liszt
20 dkg margarin
25 dkg túró
2 tojás sárga
kevés só
sütőpor
12 dkg cukor

Elkészítés:
A hozzávalókat összegyúrjuk, lisztezett deszkán ujjnyi vastagra nyújtjuk, fánkszaggatóval szaggatjuk, és forró olajban világosra sütjük.
Eperdzsemmel ,vagy friss eperrel kínáljuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Erdélyi zakuszka » A legjobb túrófánk » Erdélyi Piskóta » Erdélyi fatányéros
» Erdélyi krumplileves » Bálint-napi túrófánkok » Erdélyi tormás hús » Csorbaleves erdélyiesen
» Erdélyi tormamártás » Erdélyi hagymás csülök » Erdélyi húsgombócleves » Erdélyi padlizsánkrém
» Erdélyi Raffaello szelet » Erdélyi salátaleves » Erdélyi flekken öntettel » Túrófánk sütőben


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.