Tutireceptek.hu fejléc

Erdélyi túrófánk recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
25 dkg liszt
20 dkg margarin
25 dkg túró
2 tojás sárga
kevés só
sütőpor
12 dkg cukor

Elkészítés:
A hozzávalókat összegyúrjuk, lisztezett deszkán ujjnyi vastagra nyújtjuk, fánkszaggatóval szaggatjuk, és forró olajban világosra sütjük.
Eperdzsemmel ,vagy friss eperrel kínáljuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Perdülős túrófánk » Erdélyi Piskóta » Túrófánk2 » Erdélyi töltött csirke
» Vinetta (erdélyi étel) » Erdélyi rakott pogácsa » Erdélyi tárkonyleves » Erdélyi vargabéles
» Túrófánk másként » Erdélyi töltött káposzta » Erdélyi gulyásleves » Egyszerű túrófánk
» Erdélyi zakuszka » Erdélyi rakottkáposzta » Erdélyi húsgombócleves » Erdélyi salátaleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.