| Korhely-halászlé receptHalas ételek Hozzávalók: 1-2 kg ponty 1 db vöröshagyma fél dl olaj só tárkony ecet bors evökanál mustár 1-2 dl tejfől v. tejszin 1 evőkanál liszt Elkészítés: A halat kifilézzük, a a gerincét kevés sós lében elő főzzük átpaszirozzuk. A vöröhagymát aprókockára vágjuk és az olajon mepároljuk,majd felengedjük az átpaszirozott lével, sózzuk, borsozzuk, tárkony ecetet annyit teszünk hogy kellemes savanykás legyen. Beletesszük a halat, felengedjük annyi vizzel, hogy éppen ellepje, kb. 20 percig kis lángon fözzük. Majd a tejszinbe keverjük a lisztet és behabarjuk forron tálaljuk. A receptet beküldte: gevi1931 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |