Tutireceptek.hu fejléc

Tintahalragu recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
-1 kg tintahal,
-2 dl növényi olaj,
-1 nagy fej hagyma,
-2 dl fehérbor (száraz),
-3 dl paradicsomlé,
-só és bors.

Elkészítés:
A hagymát apróra vágom. A tintahalakat megtisztítom és darabokra vágom. Egy edényben felhevítem az olajat és abban üvegesre párolom a hagymát. Beleteszem a tintahalakat. Sózom, borsozom, többször megkeverem, majd nyakonöntöm a fehérborral. Felöntöm a paradicsomlével és kevés vízzel, majd készre párolom.


A receptet beküldte: imolaviola


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tepsis makréla paradicsommal » Halas csusza » Fóliában sült hal » Hagymás pácolt hal /Ruszli/
» Halfilé dinnyemártással » Kiniand halas receptje » Tonhalas spagóca » Citromosan készített halfilé
» Párolt ördöghal » Sajtos hal » Lazac Dianna Lynn módra » Tengeri frittata
» Fogasfilé bakonyi módra » Ciprusi fűszeres hal » Sült lazac cukkíni mártással » Aranymakréla alufóliában


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.