Tutireceptek.hu fejléc

Tintahalragu recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
-1 kg tintahal,
-2 dl növényi olaj,
-1 nagy fej hagyma,
-2 dl fehérbor (száraz),
-3 dl paradicsomlé,
-só és bors.

Elkészítés:
A hagymát apróra vágom. A tintahalakat megtisztítom és darabokra vágom. Egy edényben felhevítem az olajat és abban üvegesre párolom a hagymát. Beleteszem a tintahalakat. Sózom, borsozom, többször megkeverem, majd nyakonöntöm a fehérborral. Felöntöm a paradicsomlével és kevés vízzel, majd készre párolom.


A receptet beküldte: imolaviola


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött hal Karcsi módra » Fűszervajas fogas nyárson » Bouillabaisse » Szusi
» Pangasius zöldségágyon » Mustáros hal 90naposra » Kapros, krumplis halfilé » Mediterrán lazactatár
» Korhely halászlé pontyból » Halászlé, ahogy én tanultam » Lazacsült különleges körettel » Halászlé ahogy én csinálom.
» Tonhalas-fenyőmagos spagetti » Svéd heringsaláta » Töltött tok » Grillezett lazacfilé


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.