| Lazacos rakott tészta receptHalas ételek Hozzávalók: 40 dkg csőtészta (rövid) 20 dkg lazac (füstölt) 5 cl vodka 2 dl paradicsompüré 20 dkg natúr krémsajt 1 evőkanál Worchester szósz 4 dkg vaj 4 dkg parmezán sajt (reszelt) 4 dkg friss kapor Elkészítés: A lazacot vékony csíkokra vágjuk, és a felét a felforrósított vajban megpirítjuk. Meglocsoljuk a vodkával, és villával krémesre összetörjük. Hozzáadjuk a paradicsomszószt, jól összekeverjük, és félretesszük. Sós vízben megfőzzük a tésztát, majd leszűrjük, lecsöpögtetjük. Serpenyőbe öntjük, hozzáadjuk a paradicsomos lazackrémet, a krémsajtot, a Worchester-mártást és a maradék lazacot. Nagylángon, állandóan kevergetve átforgatjuk, hogy a mártás jól átjárja a tésztát. Tálalótálba öntjük, megszórjuk a parmezánnal, kaporral díszítjük, és azonnal tálaljuk. Elkészítési idő: 30 perc Kalóriatartalom: 753 kcal A receptet beküldte: Ágo54 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |