| Csirkecombok római tálban - ahogy a család szereti receptEgytálételek Hozzávalók: 6 db felső csirkecomb 1/2 kg édes káposzta 1 kg burgonya 3-4 szál sárgarépa 2 fej hagyma pár gerezd fokhagyma ételízesítő,bors, só, kakukkfű, pár csepp olaj Elkészítés: Az előzőleg beáztatott tálba elkezdem rétegezni a hozzávalókat. Először a csíkokra szelt káposztát teszem bele, majd rá a hasábokra vágott burgonyát, és a karikákra vágott sárgarépát. Ezt megszórom egy kevés ételízesítővel, borssal, majd ráteszem a combokat. Rászórtam sót, borsot kakukkfüvet, majd a tetejére rákarikáztam a hagymát és a fokhagymát. Öntöttem rá pár csepp olajat, majd a tálat lefedve 200°C-on addig sütöttem, amíg a combok szép pirosak lettek. Tanácsok: Nekünk bevált, a párom is és a gyerekeim is nagyon szeretik. Elkészítési idő: 120 perc A receptet beküldte: hoditimike Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |