| Narancsos csirkecombok receptHúsételek Hozzávalók: csirkecombok 2-3 fej lilahagyma ízlés szerin fokhagyma 2-3 db narancs, 2-3 dl narancslé 1 evőkanál méz 1 teáskanál só őrölt bors apróra vágott petrezselyemzöld Elkészítés: A hagymát meghámozzuk és vékonyan felszeleteljük, a narancsot is héjastól szeleteljük. A mézet a narancslével felmelegítjük, amíg a méz el nem olvad, beletesszük a sót, borsot, összezúzott fokhagymát. A megtisztított csirkecombokat megkenjük a mézes páccal, tepsibe vagy tűzálló tálba tesszük. Rárakjuk a narancsot és a hagymát, majd betesszük a sütőbe sülni. Időnként a húsokat megforgatjuk, és a sült szaftjával meglocsoljuk. Tálalás előtt megszórjuk az apróra vágott petrezselyemzölddel. Krumplipürével vagy rizzsel tálaljuk. A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |