Tutireceptek.hu fejléc

Narancsos csirkecombok recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
csirkecombok
2-3 fej lilahagyma
ízlés szerin fokhagyma
2-3 db narancs, 2-3 dl narancslé
1 evőkanál méz
1 teáskanál só
őrölt bors
apróra vágott petrezselyemzöld

Elkészítés:
A hagymát meghámozzuk és vékonyan felszeleteljük, a narancsot is héjastól szeleteljük. A mézet a narancslével felmelegítjük, amíg a méz el nem olvad, beletesszük a sót, borsot, összezúzott fokhagymát. A megtisztított csirkecombokat megkenjük a mézes páccal, tepsibe vagy tűzálló tálba tesszük. Rárakjuk a narancsot és a hagymát, majd betesszük a sütőbe sülni.
Időnként a húsokat megforgatjuk, és a sült szaftjával meglocsoljuk. Tálalás előtt megszórjuk az apróra vágott petrezselyemzölddel. Krumplipürével vagy rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Narancsos gyűrűk » Narancsos csokis mousse » Narancsos-mandulás kifli » Narancsos lazac
» Narancsos kacsahúspástétom » Narancsos mascarponetorta » Narancsos grízpuding » Narancsos mákos
» Narancsos sertésszűz » Narancsos szelet. » Narancsos szívek » Hamis rántott csirkecombok
» Titokban sült csirkecombok » Almás csirkecombok » Narancsos tiramisu torta » Marinált csirkecombok


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.